Afbeelding

V.A.G bestaat al 65 jaar

Partnerbijdrages

De leden van sociëteit ‘Voor Alle Gezindten’ zijn heren en dames van 55 jaar en ouder. De soos organiseert verschillende activiteiten zoals biljarten, kaarten dammen, schaken, enz. Iedere maandagmiddag (behalve tijdens de zomermaanden) worden er klaverjaswedstrijden gehouden.

Ook een viswedstrijd staat op de agenda. De vereniging wil een bijdrage leveren voor ouderen om actief mee te blijven doen in de samenleving door de mogelijkheid te bieden zich te ontspannen en sociale contacten te leggen. De vereniging heeft op dit moment ongeveer 70 heren en 30 dames als lid. De sociëteit is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag gesloten.

Ongeveer zestien leden van de V.A.G. doen mee met de competitie voor recreanten van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond. Deze mannen zijn kortgeleden met een passend gilet in het nieuw gestoken, gesponsord door feestgelegenheid Moods & Roots aan de Nieuwe Markt en herenmodezaak RM Fashion uit de Geerstraat. Een lid van de V.A.G. heeft deze kledingactie financieel ondersteund door op de gilets het logo van Artsen zonder Grenzen te laten aanbrengen.

Kom een keer kijken bij de V.A.G.

Anjerstraat 18-A.

Tel: 038-3319476

www.vag-kampen.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.