‘Arts biedt oplossing voor snurken door uniek hoofdkussen’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Snurken leidt tot een slechte nachtrust. Een langdurig slechte nachtrust zorgt voor veel klachten, zoals vermoeidheid en prikkelbaarheid, om nog maar niet te spreken over gewrichts- en spierpijn in de schouders en nek. De oorzaak van deze ongemakken is volgens G & W Gezondheidswinkel in de meeste gevallen een slecht kussen. Dat komt simpelweg doordat het hoofd niet juist wordt ondersteund. De Side Sleeper Pro Air zorgt voor een goede houding en stopt het snurken!

Het kussen creëert de juiste slaaphouding

Het snurken wordt erger als je op je rug slaapt. Dit komt doordat er in die houding een grotere kans is op een blokkade van de keelholte. Slapen op de zij is voor veel snurkers dan ook een uitkomst. Helaas is dit vaak lastig te realiseren. Daarom is de Side Sleeper Pro Air speciaal door een arts ontworpen volgens een ergonomische nekondersteuning en therapeutisch wervelkolomontwerp.

Zeer comfortabel door ergonomische vorm

De langwerpige Side Sleeper ondersteunt het gehele lichaam en voorkomt dat dit in een onnatuurlijke, ongezonde houding komt te liggen. Het Side Sleeper Pro Air kussen houdt je in de juiste positie, mede door uitsparing voor het oor. Het kussen laat het hoofd naar achteren leunen en opent dusdanig de luchtwegen, zodat het snurken voorkomt en de persoon die naast je slaapt niet lastig wordt gevallen. De vulling van100% polyester foam beads maakt het een ongelooflijk comfortabele kussen en zal je hier heerlijk op kunnen wegdromen!

De Side Sleeper Pro Air is verkrijgbaar bij uw G&W GezondheidsWinkel Kampen van 39.95 voor slechts 29.95.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17