Afbeelding

Fantastisch Afvallen in 12 weken naar een gezonde levensstijl

Partnerbijdrages

Gezondheidsklachten en overgewicht gaan vaak hand in hand. Overgewicht kan namelijk de oorzaak zijn van bijvoorbeeld vermoeidheid en gebrek aan energie, snurken/slaapapneu, het ontwikkelen van diabetes type 2, een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol en uiteindelijk zelfs hart- en vaatziekten.

Gelukkig kun je je vaak een stuk beter voelen door je leefstijl aan te passen. Het Fantastisch Afvallen Programma helpt je daarbij. Onder professionele begeleiding helpen wij je op een eenvoudige manier af te vallen met een blijvend resultaat. Ben jij helemaal klaar met je overtollige kilo’s en je vermoeidheid? Bel ons voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bodyanalyse en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Kortom ieder mens heeft het zelf in de hand om een fijner en gezonder leven te leven met meer levensenergie. En niet alleen om er beter uit te zien maar je vooral van binnenuit veel beter te voelen.

Herkenbaar? En wil jij ook naar een nieuwe levensstijl neem contact op met Leef Centrum voor sport en ontspanning ons Fantastisch afval team staat voor u klaar. 038-3388886 of www.leefkampen.nl www.fantastischafvallen.nl.

Leef Kampen, Reigerweg 11a, 8263 BB Kampen.