Omroep IJsselmond en De Brug organiseren verkiezingsdebat

Politiek

KAMPEN - Omroep IJsselmond organiseert in samenwerking met Weekblad De Brug op 8 maart een verkiezingsavond in café Paatje in de Stadskazerne. Het verkiezingsdebat is vrij te bezoeken onder het motto ‘vol is vol’. De deuren gaan open om 20.00 uur .

De presentatie ligt in handen van Wim Schluter en in de zaal gaat Piet van Ommen van IJsselmond op pad om de politici te ondervragen. Met in totaal negen partijen worden drie keer drie fractievoorzitters bevraagd. Onder het motto: ‘drie keer drie is negen’ is het speelkwartier voor de politiek officieel geopend.

Bij het verkiezingsdebat wordt gebruik gemaakt van de stellingen die De Brug de afgelopen weken online gezet heeft. Iedere week konden zowel burgers als politieke partijen reageren op politieke stellingen die de verschillen tussen de partijen bloot moesten leggen. Volgende week lanceert De Brug haar eigen stemwijzer. Deze is te vinden via www.brugnieuws.nl. Zo kunt u nog beter bepalen welke partij uw belangen het best vertegenwoordigt. Wie zelf nog stellingen in wil brengen voor de politieke partijen, kan die mailen naar redactie@brugmedia.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17