Afbeelding
Dries van Dijk

Evink Engineering BV nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VSCO’61 mocht afgelopen zaterdag Evink Engineering BV uit Oosterwolde als nieuwe reclamebordsponsor verwelkomen. Uit handen van de eigenaren Gerrit Evink, Peter van der Kroon en Christiaan Jonker mocht sponsorcommissielid Sjoerd Kwakkel de opvallende reclameborden in ontvangst nemen. Evink Engineering heel hartelijk bedankt voor haar ondersteuning van VSCO’61 en ontving een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

In 1999 startte werktuigbouwkundige Gerrit Evink op kleine schaal met het tekenen, rekenen, uitzetten en inmeten van bouwkundige projecten. Ondanks de crisis wist het bedrijf zich goed staande te houden en groeide in de laatste vijf jaren fors. Inmiddels telt de bloeiende onderneming ongeveer 20 medewerkers. De orderportefeuille zit overvol en dat leidt tot uitbreiding en actieve werving van (toekomstige) engineers.

Vanuit Evink Engineering is in 2005 Evink Engineering Staalbouw ontstaan. Sterk in Staalbouw is wat het bedrijf kenmerkt. Hoofdactiviteit is het verzorgen van engineeringswerkzaamheden zoals ontwerp en productie voor staalbedrijven.

Recent is daar Evink CNC verspaning aan toegevoegd. Dit bedrijf beschikt over moderne machines die hun werk tot in het kleinste detail uitvoeren. Evink werkt met 3D CAD-CAM, waardoor het mogelijk is complexe en hoogwaardige CNC draai- en freesproducten te vervaardigen.

Ook hun maatschappelijke betrokkenheid laat Evink Engineering zien door tevens te investeren in support van de plaatselijke sportclub VSCO’61. Afgelopen zaterdag werd dit officieel beklonken door de overhandiging van de opvallende reclameborden met de drie ondernemingen prachtig weergegeven. Oprichter-eigenaar Gerrit Evink en zijn zakenpartners Peter van der Kroon en Christiaan Jonker waren naar sportpark De Heughte gekomen om sponsorcommissielid Sjoerd Kwakkel van VSCO’61 te verblijden met deze steun. Als blijk van bijzondere dank en waardering werd Evink Engineering een fraai bloemstuk aangeboden.

De nieuwe VSCO’61-reclamebordsponsor Evink Engineering is vanwege toenemende activiteiten dringend op zoek naar engineers. Dus bel, mail, app of SMS. Of kom langs bij:

Evink Engineering B.V.
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525-622040
E: info@evink-engineering.nl
E: info@evinkstaalbouw.nl

Evink CNC Verspaning
Oude Dijk 12L
8096 RK Oldebroek
E: info@evinkcncverspaning.nl

Zie voor meer informatie de websites en Facebook.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.