Afbeelding

Uitverkoop bij Lijstenmakerij Kader van Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Brenda van den Hoek begon bijna tien jaar geleden voor zichzelf onder de noemer 'Lijstenmakerij Kader van Kampen. En met succes. Ze bouwde een grote klantenkring op, maar toch stopt ze over enkele maanden met de zaak. Daarom is het vanaf woensdag 5 maart uitverkoop.

Het was een moeilijke beslissing voor Brenda van der Hoek om te stoppen. "Het gaat hartstikke goed. Ik heb een groot aantal vaste klanten. Dan zal ik toch iets goed doen", lacht Brenda van den Hoek. "Ik heb een paar slapeloze nachten van gehad. Ik zit al jaren in Kampen en met veel plezier. En het werk is hartstikke leuk. Maar ik wil weer dichter bij mijn familie in Putten zitten. Dat kan ik niet combineren. Daarvoor is de reistijd van Kampen naar Putten in de spits te groot. Dan ben je zo een uur onderweg en daar word ik niet gelukkig van."

Eind april zit ze tien jaar in Kampen. "Dat wil ik graag afmaken. Daarna ga ik afbouwen." Ze weet niet precies wanneer ze de deuren gaat sluiten. "Dat hangt er ook vanaf of er een opvolger komt. En ik moet ook kijken hoeveel opdrachten er straks nog liggen. De komende weken gat het maatwerk/opdrachtwerk gewoon door." Brenda van Hoek hoopt echt dat haar zaak wordt overgenomen. "Dat zal heel fijn zijn. Geïnteresseerden mogen zich bij mij melden. Als er niemand komt, heeft de stad Kampen straks geen lijstenmakerij meer."

De komende weken is het uitverkoop bij Lijstenmakerij Kader van Kampen. De voorraad moet weg. Mensen kunnen terecht bij de lijstenmakerij voor voordelig geprijsde posters, kunstwerkjes, plattegronden van Kampen, kunstwenskaarten en losse lijsten. Wees er snel bij, want op is op.

Lijstenmakerij Kader van Kampen

Burgwal 30

Tel: (038) 375 90 08

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.