Boer Staphorst op beurs Wonen&Co in Martiniplaza Groningen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van donderdag 15 maart tot en met zondag 18 maart is het weer zover; de beurs Wonen&Co in Martiniplaza Groningen. De plek voor woonliefhebbers die inspiratie zoeken om hun huis voorjaarsproof te maken. Op de beurs maakt men kennis met Boer Staphorst, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland.

Voorproefje op de lente
De lente staat weer voor de deur, dus tijd om het huis een frisse lentelook te geven. In de Spring Stijlstudio van Boer Staphorst krijgen de bezoekers van de woonbeurs alvast een voorproefje op de lente en de lentekriebels. Men beleeft optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. De inrichting van de stand is een kleine weergave van het grote aanbod in de veelzijdige winkel. In de woonwinkel met een oppervlakte van 22.000 m² is een aanbod te vinden van keukens en badkamers tot bouwmaterialen en van wonen tot tuinmeubelen. Voor ieder wat wils!

De stand van Boer Staphorst op de beurs Wonen&Co is gemaakt van een stalen frame ingericht als trendy huis met een selectie uit het assortiment van de winkel. Zo wordt de zithoek van het huis ingericht, is er zowel keuken- als sanitair inspiratie te vinden en zijn de nieuwste tuinmeubelen te bewonderen. Kortom de stand laat de verscheidenheid van de winkel zien.

Maak kans op 250,- euro shoptegoed
Gedurende de dagen van de woonbeurs valt er veel te beleven in en rondom de stand van Boer Staphorst. Zo is er genoeg wooninspiratie te vinden voor de echte woonliefhebber. Maar dat is niet het enige. Want wie in de stand van Boer Staphorst een selfie maakt, maakt kans op 250,- euro shoptegoed via de winactie op de Facebook pagina. Het shoptegoed is te besteden bij woonwarenhuis Boer Staphorst.

Genoeg redenen om tijdens de beursdagen een kijkje te nemen bij de Spring Stijlstudio van Boer Staphorst. Meer informatie is te vinden op: www.boer-staphorst/wonenenco

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden