Afbeelding
Simone Mulder en Dik Leusink

Vishandel Nico van der Molen nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wederom heeft VSCO’61 een nieuwe reclamebordsponsor verwelkomd. Ditmaal is het Vishandel Nico van der Molen uit Elburg en Oosterwolde die de club is gaan steunen. Op sportpark De Heughte overhandigde Nico van der Molen samen met zijn medewerker en VSCO'61-lid Harmen Egbert Beijeman de mooi ontworpen blauwe borden aan sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO’61. Voor dit sportieve gebaar toont VSCO’61 veel waardering en bood als blijk van dank de Vishandel een fraai bloemstuk aan.

Nadat Nico van der Molen jarenlang werkzaam was geweest in de horeca, besluit de van oorsprong Kampenaar in 2013 om in de vishandel te stappen. De aanleiding was de mogelijkheid om de populaire viskraam van zijn schoonvader over te nemen. Deze kraam staat al ruim 35 jaar elke zaterdag bij Albert Heijn in Nunspeet en is daar een echt dorpsbegrip. Omdat Nico midden in de crisistijd startte was het een enigszins gedurfde zet. Vis wordt vaak beschouwd als een luxeproduct en daar wordt snel op bezuinigd. Maar vanwege de loyale klantenkring zag Nico het als een zekerheid. En met succes. Naast de standplaats Nunspeet is de gewilde vishandel op dinsdag, woensdag en vrijdag te vinden op het Lubeckplein in Zwolle. In de Hanzestad is hij onder de naam ‘De Zingende Visboer’ erg populair. Daarnaast bezorgt Nico ook visbestellingen aan huis. Ook is hij te boeken als entertainer.

Ook de voetbalwereld is hem niet onbekend. Tot zijn 25e speelde hij bij Go Ahead Kampen. Nu hij alweer enige tijd in Oosterwolde woont was het een goed moment om de plaatselijke voetbalclub VSCO’61 te sponsoren. ”De club heeft alles uitstekend voor elkaar en daar wil ik graag deel van uitmaken”, aldus een enthousiaste Nico van der Molen. Inmiddels is de Vishandel reclamebordsponsor geworden en heeft er een prachtige bedrijfsreportage gestaan in het Businessmagazine 2018, dat recent is uitgekomen. De officiële overhandiging van de mooie blauwe reclameborden vond plaats op sportpark De Heughte. Sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO’61 nam de borden in ontvangst en bedankte Vishandel Nico van der Molen heel hartelijk voor de fijne support en bood als blijk van waardering een fraai bloemstuk aan.

De nieuwe VSCO’61 reclamebordsponsor is te vinden op:

Vishandel Nico van der Molen
Groote Woldweg 67a
8097 RR Oosterwolde (Gld)
T: 06 - 415 27 171
E: nicovandermolen@hotmail.com
www.nicovandermolen.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.