Afbeelding
Dries van Dijk

Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt “De Meule” Cosponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Oosterwoldse ondernemingen Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt “De Meule” hebben deze week een driejarige Cosponsorovereenkomst met VSCO’61 afgesloten. Hiertoe ondertekenden Everhard Polinder namens de beide ondernemingen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger voor VSCO’61 op sportpark De Heughte het vernieuwde sponsorcontract. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 de Cosponsors een mooi bloemstuk aan.

In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Wim heeft inmiddels de dagelijkse leiding overgedragen aan zijn schoonzoon Everhard Polinder. In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt “De Meule”. Dit bleek een gouden zet. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft “De Meule” voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. De dagelijkse leiding van “De Meule” is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen “De Zon” stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt. Zodanig dat er een imposante uitbreiding en verbouwing noodzakelijk werd. De ambitieuze bouwplannen gaven ruimte aan andere ondernemingen om kantoorruimte te huren. De belangstelling was dusdanig groot dat alle ruimtes binnen no time waren verhuurd. Op vrijdag 27 april 2012 openden de toenmalige Staatssecretaris Joop Atsma en schaats- en wielercoryfee ‘Dolle’ Dries van Wijhe het nieuwe complex.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf W. van Boven als die van Bouwmarkt “De Meule” hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. In een evaluerend onderhoud tussen de sponsors en de club is besloten om het Stersponsorcontract te upgraden naar een Cosponsorovereenkomst en dat voor de komende drie jaren. Tevens is overeengekomen dat zowel Bouwbedrijf W. van Boven als Bouwmarkt “De Meule” ook het team van MO17-1 blijven sponsoren.
De vernieuwde Cosponsorovereenkomst werd deze week op het mooie sportcomplex De Heughte officieel beklonken met de ondertekening van de sponsordocumenten door Everhard Polinder, namens de beide ondernemingen en Lammert Vlieger, sponsorcommissielid van VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd de Cosponsors een mooi bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht.

Beide VSCO’61-Cosponsors vindt u op:

Bouwbedrijf W. van Boven & Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt “De Meule”
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 10 70
E: info@bouwbedrijfvanboven.nl
www.bouwbedrijfvanboven.nl

Ook te volgen via Facebook.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 7 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 19 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57