Afbeelding

Tips en trends voor de lente van 2018

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heerlijk, het voorjaar staat voor de deur. Langzaam zullen alle bloemen in bloei komen, komen er weer bladeren aan de bomen en zal het ook warmer worden. Gaat het al kriebelen en heb je al zin om er lekker op uit te gaan? Dan wil je er natuurlijk wel op en top uitzien! Een nieuwe outfit is vaak zo gevonden en als je een dagje gaat shoppen dan kun je misschien ook gelijk zorgen voor wat uiterlijke verzorging. Maak een afspraak bij een kapperszaak, een nagelstudio of een pedicure om er straks bij te lopen volgens de laatste mode.

Modetrends op het gebied van haar

In de lente en de zomer willen we graag gezien worden. Afhankelijk van jouw wensen en het soort kapsel dat je hebt zijn er verschillende trends gaande op dit gebied. De lente van 2018 en waarschijnlijk ook de zomer zullen we kapsels zien geverfd in zandtinten. Dit zijn kleuren zoals cream soda blond, beige en karamel. Ook espresso bruin is een kleur die we vaak terug zullen zien. Heb je een kort kapsel en zijn de zijkanten opgeschoren? Dan is de trend deze lente om er figuren of motieven in te laten scheren. Voor lange kapsels is de nonchalante knot of staart op het hoofd nog steeds gangbaar.

Nagels mooi gelakt

Handverzorging is ook zeer belangrijk. Bij een nagelstudio kun je naast de verzorging van jouw nagels en het laten plaatsen van kunstnagels ook de mooiste creaties verwachten op het gebied van nagellak. De kleuren die in de lente van 2018 veel terug zullen komen passen goed bij de kleuren die in de mode zijn voor haar. Hier gaat het om de zogenaamde nude kleuren zoals beige, wit en zacht roze. Er is gelukkig altijd wel een nagelstyliste in de buurt die jou hierbij van dienst kan zijn.

Gezonde voeten

Op het gebied van voetverzorging zijn er geen hippe trends deze lente. Goede voetverzorging is echter wel belangrijk omdat je hier de hele dag gebruik van maakt. Stap daarom eens binnen bij een pedicure voor een behandeling. De pedicure kan bij jou overtollig eelt verwijderen, een eksteroog behandelen of ervoor zorgen dat jouw ingegroeide teennagel weer op de juiste manier gaat groeien. Na een bezoek aan de pedicure kun je dus gerust op slippers de deur uit wandelen.