Afbeelding
Tennekes

William’s Fashion staat voor complete collectie en hoog servicegehalte

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampen krijgt er een herenmodezaak bij. Vrijdag 16 maart opent William van der Kolk zijn zaak William’s Fashions for Men in Kampen. De herenmodezaak is zeer klantgericht en biedt een complete collectie met verschillende bekende merken.

William van der Kolk is zeker geen onbekende in Kampen. Hij werkte jarenlang bij De Graaf Mannenmode. Elf jaar geleden begon hij voor zichzelf in Dronten onder de noemer William’s Fashion for Men. Inmiddels mag hij veel Kampenaren tot zijn klantenkring rekenen.

Deze mensen hoeven straks niet meer naar Dronten te rijden. Met veel passie begint Van der Kolk aan zijn nieuwe William’s Fashion-winkel in Kampen. En dat is goed nieuws voor de modebewuste Kampenaar. “Er zijn veel modezaken verdwenen in Kampen. Dat biedt kansen”, aldus van der Kolk.

Veel service en een zeer complete collectie zijn de kernwoorden van William’s Fashion. “Wij zijn zeer klantgericht en denken met de klant mee. Klanten worden serieus genomen en als een product niet volstaat, krijgen mensen geld terug. Hoe wil je zelf benaderd worden in een winkel? Zo behandelen we onze klanten.” Vorig jaar werd William van der Kolk uitgeroepen tot Dronter detaillist van het jaar. “Dat geeft aan hoe mensen tegen mijn bedrijf aankijken.”

In Kampen brengt Van der Kolk een zeer complete collectie, ingevuld door verschillende bekende namen als Tommy Hilfiger, Vanguard, Fellows United, State of Art, Le Dub en Profuomo. Bij de broeken is het merk Meyer rijk vertegenwoordigd en bij de pakken zien we de naam Roy Robson. Williams biedt de mogelijkheid om een pak op maat te laten maken. De winkel heeft kortom veel te bieden. “We hebben een heel complete collectie. Van modern tot klassiek. Je kunt bij ons terecht voor een mooi pak, maar ook voor een gek hemdje met een leren jasje. “

William’s Fashion for Men

Oudestraat 60 Kampen