Afbeelding
Dries van Dijk

Polinder RVS Lastechniek sponsort rugtassen VSCO’61 JO9 en JO8

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De pupillen van VSCO’61 JO8 en JO9 werden deze week aangenaam verrast door hun nieuwe rugtassensponsor Polinder RVS Lastechniek uit Oosterwolde/Elburg. Eigenaar Gerwin Polinder was naar sportpark De Heughte gekomen om de rugtassen officieel te overhandigen, waarbij hij de eerste exemplaren aan de pupillen Lotte Wolfsen en Giovanni Muntenaar aanbood. Uit handen van pupillencoördinator Reinier van der Veen ontving Polinder een leuke attentie als blijk van dank en grote waardering. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de rugtassensponsor namens VSCO’61 en bood een fraai bloemstuk aan.

Na diverse jaren in loondienst te hebben gewerkt startte Gerwin Polinder vijf jaar geleden met zijn eigen bedrijf Polinder RVS Lastechniek. In nauwe samenwerking met een engineeringsbureau specialiseerde dit jonge bedrijf zich in het bewerken en lassen van roestvaststaal. Ook voor RVS-onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunt u terecht bij deze bloeiende onderneming.

Een nieuwtje is het speciaal zetten van plaatwerk (tot 3 meter) m.b.v. de kantbank. Het dynamische bedrijf werkt vanuit Oosterwolde en heeft een werkplaats in Elburg. Met ingang van 1 mei as. zal Polinder RVS Lastechniek haar intrek nemen in een grote hal bij An ’t Wark aan ’t Straat 6 te Elburg.

Als sportliefhebber volgde Gerwin de ontwikkelingen van de plaatselijk voetbalvereniging VSCO’61 op de voet. Als ondernemer wilde hij graag een steentje bijdragen aan het functioneren van de club. Gerwin koos ervoor om de jongste jeugd van VSCO’61 te steunen als rugtassensponsor. Deze week was het dan zover dat Polinder de prachtige rugtassen mocht overhandigen aan de pupillen van JO8 en JO9.

Met veel enthousiasme werden de tassen door de jeugd ontvangen, waarbij Lotte Wolfsen en Giovanni Muntenaar de eerste exemplaren kregen overhandigd. Namens de jeugdafdeling van VSCO’61 bedankte pupillencoördinator Reinier van der Veen Polinder RVS Lastechniek heel hartelijk voor dit uitermate sportieve gebaar en bood als blijk van grote waardering een leuke attentie aan. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht dank uit aan de nieuwe rugtassensponsor en overhandigde Polinder een fraai bloemstuk.

Voor al uw RVS Lastechniek vragen kunt u terecht bij:

Polinder RVS Lastechniek
Van Oldebarneveldweg 17
8097 SB Oosterwolde (Gld)
T: 06 - 111 82 244
E:
info@polinderrvslastechniek.nl
www.polinderrvslastechniek.nl

De werkplaats is tot 1 mei gevestigd op Noorderbreedte 1c te Elburg en daarna op ’t Straatje 6, eveneens in Elburg.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 8 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 10 uur geleden