VV Kampen boekt logische zege

ZWOLLE – Zoals verwacht heeft Kampen zaterdag een ruime zege behaald tegen hekkensluiter Storica. De ploeg won met 0-7. Kevin Veger scoorde vijf keer en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op achttien.

Een uitslag in de dubbele cijfers zat er niet in voor de Kampenaren. Dat had vooral te maken met de eerste helft. Kampen kwam in de 5e minuut op voorsprong via Kevin Veger. Daarna zakte de ploeg ver weg. “In de eerste helft hebben we ondermaats gevoetbald. Na de 0-1 waren we veel te slordig”, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove.

Na rust pakte Kampen de zaken energieker aan. Dat leidde tot zes treffers. Veger maakt er nog vier. De andere doelpuntenmakers waren Wesley van Winsum (strafschop) en Max van Moll.