Afbeelding
© J. Ringenier

Wederom winst Kampenion

· leestijd 1 minuut Sport

De tafeltennissers van Kampenion 1 speelden zaterdag in Apeldoorn tegen De Brug 1. Gert-Jan de Lange won zijn drie partijen en Ton Ringenier en Julian Plette wonnen er een. Plette en De Lange wonnen ook het dubbel. Daarmee stond er aan het eind van de lange middag 4 - 6 op het scorebord. Een lange middag, want er werden maar liefst zes vijfsetters gespeeld.
Kampenion staat nu aan kop, met drie punten voorsprong op de nummer 2 maar ook met een wedstrijd meer gespeeld. Op 24 maart speelt Kampenion 1 thuis tegen Hilversum.

Het eerste jeugdteam speelde thuis tegen Over 't Net 1 uit Amersfoort. Kampenion stond twee puntjes achter Over 't Net zodat een spannende wedstrijd verwacht mag worden. En dat werd het dan ook. Thomas Niemeijer won zijn drie partijen, Danny Bruins en Johan Bosman wonnen er een. Dat betekende een eindstand van 5 - 5. Danny speelde zijn partijen alle drie achter elkaar, omdat hij daarna snel naar Apeldoorn moest, om in te vallen in seniorenteam 4. En daar wist hij twee punten in de wacht te slepen, een knappe prestatie.
De boys staan nu vijfde, met minimale achterstand op nummer 3 en 4. Op zaterdag 24 maart komt Jong Kampenion in actie tegen de nummer 4, in Nieuwegein tegen VTV (N) 1. Dat belooft wederom een spannende strijd te worden.

Tafeltennisvereniging Kampenion biedt iedere woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur gratis proeflessen aan voor de jeugd. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Locatie: De Maten 6 op sportpark De Maten (in hetzelfde gebouw als The Real Gym).

Op de foto: topscorer Thomas Niemeijer (links)