Afbeelding

Aarten Timmerwerken: Allround, klantgericht en scherp geprijsd

Partnerbijdrages

Gerhard Aarten begon in oktober 2017 voor zichzelf onder de noemer Aarten Timmerwerken. Na vijf maanden kan de allround timmerman spreken van een goede start. "Ik heb heel veel zakelijke klanten. Ik kan me prima vermaken."

Dat Gerhard Aarten vorig jaar een eigen bedrijf is begonnen, mag best speciaal worden genoemd. De IJsselmuidenaar is namelijk nog maar negentien jaar oud. Op 18 oktober 2017 schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel. "Ik weet het nog precies. Dat was om drie minuten over twaalf. Het was een avontuur, maar ik was er aan toe. Ik heb altijd bij kleine aannemers uit Kampen gewerkt. Ik vond dat de tijd was om mezelf groter te maken door middel van een eigen bedrijf", aldus Gerhard Aarten.

Aarten Timmerwerken is een allround timmerbedrijf. "Denk aan alle voorkomende constructies wat betreft timmerwerken. Verbouw, aanbouw en renovatie. Voor vaste klanten regel ik ook het bijbehorende straatwerk, tegelwerk en/of badkamerrenovatie." Gerhard Aarten is klantgericht. Alles wordt bepaald in overleg met de klant. Er zijn korte lijntjes. Zijn er problemen dan wordt dat snel opgelost. Bovendien hanteert Aarten Timmerwerken scherpe tarieven en heeft het bedrijf een eigen opslag aan de Baan 2a in IJsselmuiden.

Aarten Timmerwerken

Tel: (06) 363 201 77