Afbeelding
Jan Hollander

Caecilia houdt audities

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Caecilia voert dit jaar de spectaculaire musical 'Titanic' uit. Op zaterdag 31 maart worden er audities gehouden. Er zijn vooral veel mannenrollen te vergeven in het stuk. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij het ensemble, maar vooral mannen die graag zingen en spelen zijn van harte uitgenodigd. De indrukwekkende musical Titanic heeft een andere invalshoek dan de film. In Amerika won de musical vier Tony Awards en is toen naar Nederland gehaald door Joop van den Ende.

Caecilia verwacht er een topvoorstelling van te maken onder leiding van de nieuwe regisseur, Richard Sprokkereef. Deze gepassioneerde theatermaker, zanger, acteur en regisseur is al ruim 20 jaar werkzaam in het theater o.a. bij Studio21 Aalsmeer, Studio100 en Stage Entertainment. Hij is frontman van twee bands en was te zien als finalist in het programma Una Voce Particolare en speelt al jaren de rol van Jesus in Jesus Christ Superstar.

De verwachtingen zijn ook hoog gespannen voor de nieuwe choreografe van Caecilia, Sarah van der Pol. Twee jaar geleden speelde ze bij Caecilia succesvol de hoofdrol in de musical Petticoat. Na haar afstuderen is Sarah werkzaam als freelance zang-, spel- en dansdocente. Zij werkt als choreografe bij het Zwols Muziektheater, als docente bij FanWork Musicals in Haarlem, Musicalschool Artistique in Emmeloord, Musicalschool Joy-4all in Dronten en Dansschool Balans&Dans Lelystad.

De musical Titanic wordt uitgevoerd 23, 24 en 25 november in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Wilt u meedoen met de musical of auditie doen op 31 maart bel naar onze secretaris Geke van Mierlo, tel. (038)-3313786 of stuur een e-mail met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar gekevanmierlo@home.nl.

Meer informatie: www.theaterkoorcaecilia.nl.