Afbeelding

Tweejarige kringloop Felix trakteert met feestweek

Partnerbijdrages

IJSSELMUIDEN – Kringloop Felix aan de Veldoven 9 bestaat twee jaar. Dat wordt gevierd met een feestweek. Bij het brengen of laten ophalen van je spullen – zoals huisraad, kleding, boeken, meubels enzovoorts – krijg je gratis een stuk balkenbrij van Slagerij van Campen.

Een deel van de opbrengst komt ten bate aan Woord en Daad voor een project waarbij watervoorzieningen in Bangladesh worden gerealiseerd.

Tijdens de feestweek is de zomercollectie in de winkel te bewonderen. Elke dag is er gratis koffie in de koffiehoek. De traktaties aan de klant zijn tevens een blijk van waardering. Felix: “We zijn blij dat we zo’n grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Inmiddels zijn we gegroeid van 500 naar bijna 1.000 vierkante meter kringloopplezier.”

Kringloop Felix is een echte kringloop. Mooie, gesorteerde, spullen worden aangeboden waarbij het milieu hoog in het vaandel staat. Indien mogelijk voert Felix zelf reparaties uit. “Samen met een groep vrijwilligers en stagelopers doen we elke dag weer ons best de winkel schoon te houden en te bevoorraden met leuke spulletjes voor echte kringloopprijzen!” Felix haalt, zoals gezegd, ook spullen op en doet zelfs complete woningontruimingen.

Kringloop Felix

Veldoven 9

IJsselmuiden

Telefoon: 06 40531174