Afbeelding

Sail Kampen live te volgen bij RTV Oost

Algemeen

KAMPEN - Het historische stadsfront van Hanzestad Kampen vormt in het Paasweekend het decor voor het Sail Kampen. RTV Oost volgt het evenement op radio, tv, internet en social media.

Sail Kampen begint op vrijdagavond 30 maart met de spectaculaire vlootschouw. Alle deelnemende schepen varen Kampen binnen en presenteren zich met volle zeilen aan het publiek. Historische schepen uit de Hanze- en VOC-tijd, het is allemaal live te zien op TV Oost, rtvoost.nl en de RTV Oost-Facebookpagina.

Ook op zaterdag, zondag en maandag is er van alles te beleven in Kampen. Het nautisch erfgoed wordt gepresenteerd, er worden demonstraties gegeven, de Hanze geschiedenis komt tot leven en er zijn doorlopend optredens van shantykoren, straatartiesten en levende standbeelden. Zaterdag zijn overdag alle gebeurtenissen te volgen op Radio Oost, rtvoost.nl en de RTV Oost-Facebookpagina. Op zaterdagavond zendt TV Oost een uitgebreid Sail Kampen journaal uit met de hoogtepunten van die dag. Ook zondag en maandag is alles te volgen via rtvoost.nl en de RTV Oost-Facebookpagina.