Afbeelding
Jan Borgers

JUMBO Elburg nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen zaterdag is JUMBO Elburg reclamebordsponsor van VSCO’61 geworden. Filiaalmanager Henry van Oene was naar sportpark De Heughte gekomen om de borden officieel te overhandigen aan sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Tevens zal JUMBO Elburg de VSCO’61-Keepersdag op maandag 30 april sponsoren. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe sponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

Jumbo bestaat al meer dan 95 jaar. Het familiebedrijf uit Veghel, ontstaan uit een groothandel in koloniale waren, is in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. Johan was de achteroom van Karel van Eerdt, grondlegger van de huidige Jumbo Supermarkten en voorzitter van de Raad van Commissarissen. Zijn kinderen Frits, Colette en Monique werken inmiddels ook in het bedrijf. In 1996 introduceerde Jumbo een unieke formule waarin de laagste prijzen, het grootste assortiment en de beste service gecombineerd worden. Sinds deze introductie is het bedrijf steeds sneller gegroeid. Door de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland geworden.

In 2013 opende Jumbo in Breda de deuren van haar eerste Foodmarkt: een versmarkt waar klanten de ultieme beleving krijgen op het gebied van gezond, vers en lekker eten tegen de allerlaagste prijs.

Begin 2016 heeft Jumbo foodserviceformule La Place overgenomen. Met deze aankoop haalde Jumbo niet alleen veel mooie locaties in huis, maar ook een sterk merk en een autoriteit op het gebied van het vers bereiden van maaltijden.

Ook op de Noord Veluwe is JUMBO een veel geziene supermarkt. Net buiten de mooie historische stadskern van Elburg bevind zich JUMBO Elburg. Een supermarkt met een grote aantrekkingskracht en veel klanten in de regio. Er werken ruim 80 personen bij deze ‘gele’ supermarkt. Mede ook door het vertrouwde JUMBO-gezicht van Johan Reurink is de supermarkt ook in de picture bij VSCO’61. Om elkaar te steunen is JUMBO Elburg reclamebordsponsor geworden van de ‘Kanaries’ en heeft tevens de VSCO’61-Keepersdag op maandag 30 april als sponsor omarmd. Filiaalmanager Henry van Oene kwam afgelopen zaterdag naar het zonovergoten Sportpark de Heughte om de borden officieel te overhandigen aan sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Uit dank en grote waardering werd JUMBO Elburg een fraai bloemstuk overhandigd.

U vindt JUMBO Elburg op

Zwolscheweg 1
8081 CG Elburg
T: 0525 - 63 71 60
www.jumbo.com


JUMBO Elburg is ook via Facebook en Twitter te volgen.