Afbeelding

MultiVlaai Kampen is weer op zijn paasbest

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De winkel vol lekkernijen is al sinds 1993 een begrip in Kampen en IJsselmuiden. Dit jaar viert het bedrijf haar 25 jarig jubileum. Een aantal keer per jaar wordt het assortiment vernieuwd. Rond deze tijd van het jaar zijn er altijd weer Paastaarten en vlaaien te koop.

Eigenaar Vincent Flik verteld: ”Dit jaar hebben wij de Paas Limoncellovlaai toegevoegd aan ons assortiment. Gevuld met frisse limoenbavarois met Limoncello, bedekt met lemon curd en vrolijk gedecoreerd met paassoesjes, slagroom en paaseitjes. En over soesjes gesproken: onze populaire Bossche Bollenvlaai is nu tijdelijk in een speciale Paasuitvoering verkrijgbaar. Ook onze beroemde slagroomtaart (die als best is beoordeeld door de Consumentenbond) is extra feestelijk versierd voor de Pasen. Als laatste is er de Paaseivlaai. Deze speciale paasvlaai met banketbakkersroom en advocaatbavarois is bedekt met een laagje advocaat en een spiegeleitje.”

Vincent wijst zijn klanten verder op de mogelijkheid om gebruik te maken van de bezorgservice van de winkel. “Vanwege de festiviteiten rondom Sail zal het aanzienlijk drukker zijn dan normaal in het centrum. Zaterdag 31 maart is het laten bezorgen van een bestelling daarom gratis.”

Wie helemaal gratis wil genieten moet zijn of haar naam achterop de kassabon schrijven en in de grote pot doen die in de winkel te vinden is. “We zijn dit jaar 25 jaar gevestigd in Kampen, en wie jarig is trakteert” verteld Vincent. “uit alle kassabonnen trekken we een winnaar en die wint het aankoopbedrag terug.” MultiVlaai is gevestigd aan de Oudestraat 1.