Afbeelding

Mulder Tweewielers houdt traditionele Voorjaarsshow

Partnerbijdrages

Traditiegetrouw houdt Mulder Tweewielers in het weekend van het aansprekende evenement ‘Kom in de Kas’ een grote Voorjaarsshow. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april is er volop gelegenheid om het gemak van elektrische fietsen zelf te ervaren en de proef op de som te nemen.

Mulder Tweewielers heeft op het gebied van E-bikes enorm veel te bieden. Met merken als Gazelle, Batavus, Rih en Cortina is er voor ieder wat wils. Tijdens de Voorjaarsshow kunnen mensen kennismaken met de nieuwste modellen van deze erkende merken. Mulder Tweewielers houdt de Voorjaarsshow samen met Villa Vrolijk IJsselmuiden. Bij deze winkel vind je een grote collectie sportprijzen, ballonnen, ballonnenzuilen en een veel variatie in snoepgoed.

Tijdens de Voorjaarsshow kunnen bezoekers profiteren van diverse aanbiedingen. Daarnaast is er de aantrekkelijke dobbelsteenactie, waarbij klanten hun korting zelf kunnen bepalen. De gegooide ogen van de drie dobbelstenen bij elkaar opgeteld bepalen de korting. De maximale korting bedraagt 18 procent. Klanten die geen gokje willen wagen, kunnen ook kiezen voor een korting van 10 procent of een gratis allrisk fietsverzekering met een looptijd van drie jaar. Mulder Tweewielers is op vrijdag 6 april geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur.

Mulder Tweewielers

Veenstraat 1b IJsselmuiden

(038) 331 45 57

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00