Afbeelding

Vervang oude huishoudelijke apparaten tijdens de Inbouwweken van De Hagenpoort

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met Koningsdag in aantocht is het bij De Hagenpoort weer tijd voor de traditionele Inbouwweken. Tot en met 30 april kunnen mensen bij de Kamper witgoedspecialist nieuwe inbouwapparatuur laten plaatsen, waarbij de inbouw gratis is. Een perfecte gelegenheid om over te gaan tot vervanging van inbouwapparatuur.

Inbouwapparatuur heeft niet het eeuwige leven. Op een gegeven moment vertonen huishoudelijke apparaten mankementen. Een afzuigkap die niet goed afzuigt, een koelkast die niet goed afsluit, een vaatwasser die niet meer schoon wast of een kookplaat die niet meer goed functioneert. Er komt een moment dat je apparatuur moet vervangen. De Inbouwweken bij De Hagenpoort komen dan als geroepen.

Bij vervanging van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, kookplaat, combimagnetron of een afzuigkap, neemt De Hagenpoort de inbouw voor haar rekening. Daarnaast ontvangt deze klanten gratis een fraai oranjeboeket. Deze actie loopt tot en met maandag 30 april.

Een aantrekkelijk aanbod van De Hagenpoort. Het gratis opmeten hoort ook bij de hoogwaardige service van de Kamper witgoedspecialist. Op die manier ben je altijd verzekerd van het juiste apparaat.

De Hagenpoort heeft een uitgebreide collectie witgoed, ingevuld door verschillende erkende merken als Bosch, AEG, Miele, Electrolux, Pelgrim en Atag. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen technische dienst, bestaande uit jongens met veel ervaring. Naast het inbouwen van inbouwapparatuur kunnen mensen ook een beroep doen op de technische dienst voor reparaties. "We zijn door de grote merken geautoriseerd om binnen en buiten de garantieperiode reparaties te doen", aldus eigenaren Rob Bottenberg en Louis Brugge van De Hagenpoort.

De Hagenpoort

Oudestraat 231/235 Kampen

(038) 332 22 25

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 11 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 13 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen gisteren
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41