Afbeelding

Win een Moederdagontbijt bij Winkelcentrum De Hanzewijk voor jouw mama

Partnerbijdrages

Op zondag 13 mei is het Moederdag. Winkelcentrum De Hanzewijk speelt hier nadrukkelijk op in met een speciale actie waarbij mensen een Moederdagontbijt kunnen winnen voor hun allerliefste moeder.

In alle winkels van Winkelcentrum De Hanzewijk liggen flyers. Daarop kunnen klanten aangeven waarom zij de allerliefste mama van de Hanzewijk hebben. Uit alle inzendingen worden twintig mama's getrokken. Voor deze winnaars, samen met dochter of zoon, staat op zaterdag 12 mei een overheerlijk Moederdagontbijt klaar bij Kwalitaria-Délifrane.

De actie loopt van zaterdag 21 april tot en met woensdag 9 mei. Vrijdagochtend 11 mei worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld en via Facebook bekendgemaakt.

Op 3 februari 2016 werd winkelcentrum Hanzewijk geopend voor het publiek. Het winkelcentrum was meteen een groot succes. Vanaf de eerste dag weten mensen het winkelcentrum goed te vinden. Inmiddels is het winkelcentrum voor de bewoners van de gelijknamige wijk in Kampen onmisbaar geworden.

Elf winkels zijn goed voor een zeer gevarieerd aanbod en dat valt in de smaak. De gezellige sfeer in het winkelcentrum maakt alles helemaal af. De winkelcentrum wordt gevormd door de winkeliers van Jumbo, Liddl, Primera, Kwalitaria Delifrance, TerStal, René Vermeulen De Echte Bakker, All Inn Ingrid, Prins Haarmode, Acar Market en De Gouden Muur.