Afbeelding

DOS Kampen heeft met Eser Elmali nieuwe keeper binnen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - DOS Kampen heeft zich voor komend seizoen versterkt met een nieuwe keeper. Eser Elmali komt over van asv Dronten. DOS moest op zoek naar een nieuwe keeper, omdat Jorian van Dijk na dit seizoen de overstap maakt naar KHC.

Momenteel keept de 22-jarige keeper bij asv Dronten. Daarvoor kwam de voormalig jeugdinternational van Turkije drie seizoenen uit voor FC Emmen. In het seizoen 2013-2014 maakte hij deel uit van de selectie van PEC Zwolle, waar hij ook de hoogste standaardteams van de jeugd heeft doorlopen.

Elmali is een voetbalman in hart en nieren. In zijn dagelijks leven is hij, nadat hij succesvol de opleiding Sportmarketing aan de Johan Cruyff University in Groningen heeft afgerond, eigenaar van The Dutch Goalkeepers Academy en is hij keeperstrainer bij PEC Zwolle Vrouwen (selectie Eredivisie). Bovendien is hij als spelersbegeleider/scout/analist verbonden aan SportLife Management. Eser stond in de belangstelling van diverse voetbalclubs en koos voor DOS Kampen.

“DOS Kampen is een club met historie en dat leeft nog steeds. Na een gesprek met de trainers gaf het meteen een goed gevoel en het ademde historie en ambitie. Na mijn uitstap bij de profs wilde ik weer plezier beleven en heb veel vraag gehad van topamateurs, maar helaas werd dat niks. Ik wil gaan spelen voor een echte club waarin ik mijn meerwaarde kan bieden om het team te helpen. DOS Kampen is een mooie vereniging en naast mijn werk als keeperstrainer van PEC Zwolle en het ondernemerschap (eigenaar van The Dutch Goalkeepers Academy) is dit het beste om te combineren", aldus Elmali.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 12 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 13 uur geleden