Afbeelding

Een talentvolle jonge fotograaf uit IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Vier jaar geleden kwam de toen 12-jarige Henrico van der Dussen uit IJsselmuiden op een groot evenement in contact met een beroepsfotograaf. Wat deze man liet zien en vertelde maakte dermate veel indruk op Henrico, dat hij een paar weken later een kleine compactcamera kocht. Vol enthousiasme begon een periode van oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Na verloop van tijd ontwikkelde zich in zijn foto’s een eigen stijl. Aanvankelijk op het gebied van natuurfotografie, later ook op het gebied van sport. Inmiddels zijn er vier jaren verstreken en is hij als bijna 17-jarige zo ver gevorderd dat zijn foto’s ook in diverse media worden gepubliceerd. De compactcamera heeft plaats gemaakt voor professionele apparatuur. Henrico werkt met een Canon spiegelreflexcamera en enkele Canon-objectieven.

Hij is vaste fotograaf voor voetbalvereniging OWIOS 1 uit van Oldebroek. Van hen fotografeert hij elke wedstrijd. Ook voor IJVV maakt hij af en toe foto’s, en ook bij het autosportevenement de Zuidezeerally was hij als fotograaf aanwezig. Maar ook voor andere foto-opdrachten staat hij open, zoals portret- en evenementenfotografie en fotoshoots. Tarieven worden in onderling overleg vastgesteld.

Henrico van der Dussen is te bereiken via (06) 315 586 49 en via fotograaf610@gmail.com. Meer informatie staat op wwwhenricofotografie.jimdo.com.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding