Afbeelding
Dik Leusink

United Soft Drinks nieuwe leverancier en sponsor VSCO’61

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

VSCO’61 heeft deze week een driejarige leverings- en sponsorovereenkomst afgesloten met United Soft Drinks (USD) uit Utrecht en Goor. Commercieel directeur Nico Rietveld van USD en sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61 zorgden voor de ondertekening van de nieuwe overeenkomst. Met deze verbintenis doen de merken AA drink, Sportwater, Bar-Le-Duc en Raak haar intrede bij de voetbalclub. Als blijk van dank en waardering voor deze samenwerking en sponsoring werd de Rayon Manager van USD, die het contract overhandigde, een fraai bloemstuk overhandigd.

United Soft Drinks b.v., ontstaan in de jaren 70, is een Nederlands familiebedrijf dat gevestigd is in Utrecht en Goor. Met bekende A-merken als AA Drink, Sportwater, Bar-Le-Duc en Raak is United Soft Drinks een belangrijke speler binnen de sportkantines.” Het heeft ons de nodige inspanningen gedurende de laatste jaren gekost om als United Soft Drinks een samenwerking aan te gaan met VSCO'61. We zijn nu vereerd om de club ons gevarieerd productenpakket te mogen leveren. Met onze gedeelde visie op de gezondere kantine is er sprake van een duurzame partnership”, aldus de trotse Rayon Manager van USD, die het ondertekende contract kwam overhandigen aan VSCO’61.

AA Drink
AA Drink is Nederlands grootste en bekendste sportdrank en heeft een 5-tal varianten. Deze 5 varianten verschillen niet alleen van smaak, maar ook van functionaliteit. AA Drink werkt namelijk met het Time-of-Use Plan. De juiste sportdrank op het juiste gebruiksmoment (voor, tijdens, na het sporten). Daarnaast heeft AA Drink een suikervrije variant.

Sportwater
Naast het traditionele sportdrank-assortiment heeft AA Drink een nieuwe lijn ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. Dit is de Sportwaterlijn. Sportwater kent als enige toevoeging de mineralen (elektrolyten) die je verliest als je zweet. Deze zijn essentieel om je vochthuishouding in balans te houden.

Bar-le-Duc
Kies je voor Bar-le-Duc, dan kies je 100% natuurlijk, welke variant je ook kiest. De meeste Bar-le-Duc producten bevatten geen suiker en calorieën. Daarnaast worden alle flessen gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarmee is United Soft Drinks de eerste fabrikant in Europa.

Raak
Kiezen voor een drankje voor de kinderen met minder suiker, natuurlijk gezoet, zonder kunstmatige zoet- en kleurstoffen en geen conserveermiddelen? Dat kan vanaf nu met de Raak KinderLimo's. Ook de Raak Vruchtensiropen bevatten minder suiker dan reguliere vruchtensiropen. Daarnaast worden de Raak Vruchtensiropen ook aangeboden zonder suiker.

VSCO’61 is content met de samenwerking met USD. Naast het mooie en functionele drankenassortiment is er ook de ondersteuning bij aanschaf en in gebruik. Tevens wordt de club voorzien van allerlei sportmaterialen en support USD de diverse toernooien zoals het groots opgezette Schoolvoetbaltoernooi, het fameuze Sponsorvoetbaltoernooi en het populaire Berend Elzerman Toernooi.

De samenwerking tussen USD en VSCO’61 kreeg deze week zijn definitieve beslag door de ondertekening van een driejarige leverings- en sponsorovereenkomst. United Soft Drinks wordt hierdoor Subsponsor van de Kanaries. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger sprak zijn dank uit voor deze verbintenis en bood USD een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

Zie voor verdere info: www.usd.nl, www.aa-drink.com, www.sport-water.nl, www.bar-le-duc.nl en www.raak.nl