Afbeelding

State of Art Menswear

Partnerbijdrages

Inmiddels is de winkel van State of Art alweer ruim 3,5 jaar te vinden in de prachtige oude binnenstad van Kampen. State of Art is onlosmakelijk verbonden met de autosport. De hobby van eigenaar Albert Westerman vormt hiervoor het fundament. Deze liefde voor de autosport vindt u ook terug in de State of Art winkel aan de Oudestraat 79 te Kampen.

Met acht verschillende collecties per jaar in de maten S tot en met 4XL heeft State of Art voor elke man een passend kledingstuk. De passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak en de liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode blijft State of Art ook de vele komende jaren nog ‘a statement of style’.

Summerdeal

Ook deze zomer heeft State of Art weer een fantastische Summerdeal voor u samengesteld : Polo / Shirt + Bermuda voor 119,90 euro.

De stylisten hebben een selectie gemaakt van vrolijke zomerse artikelen die u prima met elkaar kunt combineren. Wat dacht u van een vrolijk hemd met korte mouw gecombineerd met een uni bermuda? Kies uw favoriete items en profiteer van deze aanbieding.

Graag verwelkomen wij u in onze State of Art Store aan de Oudestraat 79, dé winkelstraat met gezellige terrassen en voldoende parkeergelegenheid om de hoek. Kijk voor de openingstijden op www.stateofart.com.

Graag tot ziens bij State of Art in Kampen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden