Vóór de zomervakantie nog een fors lagere maandlast!

Partnerbijdrages

Uw hypotheek oversluiten naar een super-lage rente is tegenwoordig makkelijker en goedkoper dan ooit, nu banken onlangs hun regels hebben aangepast. Banken brachten veel te hoge boetes in rekening en zijn daarvoor op de vingers getikt. Oversluiten loont daarom al gauw de moeite.

Rentestijgingen in het najaar

De Europese Bank wil haar monetaire beleid wijzigen waardoor het aannemelijk is dat de rente komend najaar gaat stijgen. Wie nog gebruik wil maken van de lage rentes - 10 jaar vast vanaf 1,75% en 20 jaar vast vanaf 2,3% - doet er verstandig aan voor de zomer actie te ondernemen.

Kortingsactie

Terpstra Hypotheken is gespecialiseerd in hypotheken. De adviseurs van dit kantoor doen de hele dag niets anders en kennen alle tips en trucs om uw hypotheek te optimaliseren. Zij selecteren voor u de partij met de laagste rente en de beste voorwaarden. Met keus uit dertig aanbieders kunt u rekenen op de scherpste rente in de markt! Schroom niet, neem vrijblijvend contact op en ontvang kosteloos een voorstel op maat!

Wie deze week reageert, krijgt bovendien korting op notaris-, taxatie- en bemiddelingskosten, zie ook de paginagrote advertentie elders in dit blad.

Terpstra Hypotheken, Noordweg 11, 8262 BM Kampen, tel 038-3336241, mail info@terpstrahypotheken.nl, www.terpstrahypotheken.nl

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00