Afbeelding

Wärtsilä blijft Power Run omarmen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wärtsilä is donderdag 31 mei voor de vierde keer gastheer van de Wärtsilä Power Run (5,10 en 15 kilometer en de Kidsrun van 1 kilometer). In februari heeft het bedrijf het sponsorcontract met de organiserende vereniging AV Isala '96 met een jaar verlengd. Ook DHL Supply Chain en Swisslog blijven als deelnemende partners aan het evenement verbonden.

Het evenement is al jaren een succes en wordt steeds groter. Dit jaar rekent de organisatie op zeshonderd deelnemers en dat is een kleine honderd meer dan vorig jaar. Een grotere toeloop vraagt meer van de organisatie, maar dat is geen probleem. AV Isala heeft veel ervaring met het organiseren van grote hardloopevenementen. Daarnaast is er een uitstekende samenwerking met Wärtsilä. Insteek van Wärtsilä, DHL Supply Chain en Swisslog is om via de Power Run de naamsbekendheid te vergroten, het eigen personeel en andere mensen te laten bewegen en het ondersteunen van lokale doelen. Dit jaar zijn dat Dierenopvang Edo Hammers en Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK). Bij de vierde editie van de Power Run zijn er meer randactviteiten, waarbij de goede doelen een belangrijke rol hebben. Zo verzorgt SASK onder andere het penaltyschieten en zijn SASK en Edo Hammers aanwezig met een stand.

Wärtsilä houdt zich in Kampen bezig met de distributie van reserve (o.a. motor) onderdelen (spare parts) voor de maritieme industrie en de energiemarkt. De Power Run wordt door het bedrijf ook gebruikt om mensen een inkijk te geven over de werkzaamheden bij Wärtsilä. Want veel mensen weten eigenlijk maar heel erg weinig van Wärtsilä. "Daarom houden we op de dag van de Power Run rondleidingen", aldus Serge van der Veere van Wärtsilä. De rondleidingen vinden plaats om 17.45 en 19.00 uur. Mensen kunnen zich alleen vandaag (29 mei) nog opgeven via de site www.isala96.nl.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 9 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 21 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57