Afbeelding
Jan Borgers

Van Klompenburg en Bonestroo nieuwe Stersponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VSCO’61 heeft deze week haar Stersponsorgilde uitgebreid met Van Klompenburg en Bonestroo (VKEB), specialist op het gebied van administratie en belastingadvies. Op een zonovergoten sportpark De Heughte ondertekenden Steven van Klompenburg en Johan Stip namens VKEB en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 de driejarige Stersponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe Stersponsor een fraai bloemstuk en het jubileumboek van VSCO’61 aangeboden.

Steven van Klompenburg begon zijn werkzame leven als accountant in Nunspeet en heeft bij diverse accountantskantoren op de Veluwe gewerkt. Tussendoor was hij als ondernemer ook nog enige jaren als Controller / CFO werkzaam bij een groot handels- en transportbedrijf. “Hierdoor kan ik mij heel goed verplaatsen in de ondernemer en zo met hem meedenken in het ondernemen. Wij spreken dus de taal van de ondernemer”, aldus de gedreven Steven van Klompenburg.

Sinds 2006 is Van Klompenburg als zelfstandig ondernemer verder gegaan met administratie- en advieskantoor Van Klompenburg en Bonestroo met klanten in de gehele Veluwe. “Met name er voor zorgen dat alles goed loopt binnen een bedrijf is elke keer weer een uitdaging. De grote mate van betrokkenheid en het persoonlijke contact maken dat ik mijn werk zo leuk vind. Ik ben voor no-nonsense”, enthousiasmeert van Klompenburg.

In april 2014 deed de ervaren belastingadviseur en fiscaal jurist Johan Stip uit Elspeet zijn intrede bij het bedrijf en werd tevens mede-eigenaar. Hiermee werd de dienstverlening opnieuw uitgebreid, waardoor ook het klantenbestand bleef groeien. Steven en Johan zijn de gezichten van VKEB maar samen met vijf personeelsleden ontzorgen zij vele ondernemers op het vlak van administratie, financiën, juridische zaken en belastingen. Door de groei werd ook de locatie Zuiderzeestraatweg ingeruild voor het huidige pand aan de Elzenweg. Anno 2018 zijn er concrete plannen deze huisvesting te verlaten en te kiezen voor nieuwbouw. Tevens zal de huisstijl worden herzien.

Teneinde de naamsbekendheid van het bedrijf verder te vergroten heeft Van Klompenburg en Bonestroo ook sportsponsoring omarmd met voetbal als speerpunt. De warme contacten met VSCO’61 hebben ertoe geleid dat het bedrijf afgelopen week een driejarige Sterovereenkomst heeft afgesloten met de Kanaries. Op sportpark De Heughte ondertekenden Steven van Klompenburg en Johan Stip het contract namens VKEB, terwijl sponsorcommissielid Lammert Vlieger dit deed namens VSCO’61. Een fraai bloemstuk en het VSCO’61-Jubileumboek werd de kersverse Stersponsor aangeboden als blijk van dank en grote waardering.

Van Klompenburg en Bonestroo
Elzenweg 3
8096 RV Oldebroek
T: 0525 - 63 15 93
E: info@vkeb.nl
www.vkeb.nl

Ook te volgen via Facebook.