Afbeelding

Startsein bouw Havenkade in Dronten klinkt

Partnerbijdrages

KAMPEN - Aan de Havenkade in Dronten hebben wethouder Ton van Amerongen, Van Wijnen regio-directeur Peter Hutten en Bertho Smit van de gemeente Dronten donderdag het bouwbord onthuld. Ook zijn de handtekeningen onder het contract gezet. Hiermee is het officiële startsein gegeven voor ontwikkeling van het bouwproject.

In de eerste fase zullen achtenveertig appartementen, verdeeld over twee complexen, en achtentwintig kade- en parkwoningen worden gebouwd. De woningen worden gebouwd door Van Wijnen, een bouwbedrijf met ruim twintig vestigingen in Nederland. Iedereen die wil wonen aan de Havenkade, kan zich nu online inschrijven op de websites van de betrokken makelaars, VSO makelaars en TOPZORG makelaars uit Dronten.

Unieke locatie
De belangstelling is groot. “Dat kan ook niet anders,” beaamt Angie Vierhuizen – De Bruijn, makelaar bij VSO. “Het uitzicht is fantastisch, de locatie is dichtbij het centrum en er komen verschillende type woningen voor diverse woongroepen. Ook is gedacht aan gasloos en duurzaam bouwen. Vandaag is de online inschrijving van alle 113 koopwoningen en 32 huurwoningen van start gegaan. De voorverkoop en verkoop van de koopwoningen zal binnenkort beginnen.”

Eerste fase
Het bouwklaar maken van het terrein voor de eerste fase van dit project staat gepland in april 2019. Meer info >> vsomakelaars.nl/havenkade en topzorgmakelaars.nl/havenkade