Afbeelding

Ervaar de voordelen van laminaat bij Floorever

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Laminaat wordt steeds populairder en dat is een logische ontwikkeling. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van laminaat. Bij Floorever bent u voor laminaat aan het juiste adres. Floorever biedt een ruime keuze in laminaat en staat altijd garant voor een deskundig advies. Nieuw in het assortiment is laminaat visgraat.

Laminaat heeft veel voordelen. Het is slijtvast, sterk en vlekbestendig. Bovendien is een laminaatvloer nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Floorever heeft enorm veel te bieden op het gebied van laminaat. Laminaat is in diverse kleuren en soorten leverbaar, zodat u met een laminaatvloer altijd een persoonlijk tintje kunt geven aan een bepaalde ruimte. Floorever heeft wel honderd verschillende soorten laminaat in huis met merken als Berry Alloc, Tarkett, Ambiant en het eigen F-Label. Er is voor ieder wat wils, met diverse kwaliteiten voor allerlei doeleinden. Momenteel is laminaat, uitgevoerd in brede planken in trek. Een andere topper is leisteen laminaat. Een V-groef geeft deze vloer een leisteen-look.

Laminaat is eenvoudig te leggen en onderhoudsvriendelijk. Een goed gelegde laminaatvloer ziet er perfect uit. Wel is het van belang om de juiste ondervloer te kiezen. Het is heel goed mogelijk om laminaat over vloerverwarming heen te leggen. De specialisten van Floorever staan altijd klaar voor een degelijk advies.

Alle laminaat is direct uit voorraad leverbaar. Ook bij laminaat hanteert Floorever de populaire all inclusive-formule. Prijzen van laminaat zijn altijd inclusief leggen. Floorever heeft een eigen team van eigen stoffeerders, dat garant staat voor het beste legresultaat. Kom langs en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Floorever.

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

www.floorever.nl

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17