Afbeelding

Winkelcentrum Hanzewijk zoekt Grillmeister

Partnerbijdrages

Winkelcentrum Hanzewijk in Kampen zoekt een Grillmeister. Stoere mannen die denken goed te kunnen Barbecueën kunnen zicht opgeven voor de grillwedstrijd op 16 juni a.s. van 12.00 – 16.00 uur op het plein voor Kwalitaria-Délifrance.

De deelnemers krijgen een heuse Mystery Box en moeten aan de hand daarvan een lekker BBQ-gerecht klaarmaken. Door een deskundige jury wordt uit alle papa’s die deelnemen de enige echte Grillmeister van Hanzewijk gekozen. Voor de toeschouwers van de wedstrijd en voor de bezoekers van het winkelcentrum zijn er natuurlijk heerlijke hapjes van de BBQ te proeven en krijgt men tips en trics over het gebruik van de BBQ en hoe men het beste resultaat verkrijgt.

Opgeven kan via een flyer die beschikbaar is bij de winkels in het winkelcentrum. Ook is er een online actie op de FB-pagina van het winkelcentrum @WinkelcentrumHanzewijk. Via deze FB-pagina kunnen kinderen hun vader taggen en daarmee maken de papa’s niet alleen kans op een super leuk Vaderdagcadeau maar mogen ze ook, als ze dat willen, aan de wedstrijd deelnemen.

Winkelcentrum Hanzewijk omvat een mix van ketens en lokale ondernemers. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkten Jumbo en Lidl. Kruidvat. Primera, Ter Stal, René Vermeij de Echte Bakker, Açar Market, Prins Haarmoede, bloemenzaak All-in Ingrid en de horeca van de Gouden Muur en Kwalitaria-Délifrance maken het aanbod compleet. Je kunt rondom het winkelgebied gratis parkeren.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden