Afbeelding

Kleiland 1 deelt prijzen uit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een Metamorfose bij Broekhuizen Keukens & sanitair en Tegelcentrum Dorgelo werd door beide bedrijven onlangs gevierd. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan Kleiland 1, de gezamenlijke showroom voor keuken, sanitair, tegels en pvc-vloeren. Naast spectaculaire kortingen voor de klanten is er ook dit jaar voor de kinderen een kleurplatenactie georganiseerd. De opdracht was kleur of knutsel de tekening zo mooi mogelijk in.

Daaraan is ruimschoots gehoor gegeven, de tekeningen en knutselwerken stroomden binnen. Wederom vanwege de grote aantallen is er besloten om niet alleen een hoofdprijs uit te reiken maar ook nog een 2e, 3e, 4e, 5e en 6e prijs. De kleurplatenactie is mede mogelijk gemaakt door ‘Het Speelhuys Kampen’. De gelukkige winnaars zijn geworden Evelin Ziel, Louise de Vries, Jordi & Justin Duitman, Floor Roorda, Anouk van de Beek en Niké Boerkamp.

Broekhuizen was altijd al gevestigd aan Kleiland 1 in IJsselmuiden. Daar komen nu de tegels van Tegelcentrum Dorgelo bij. “Aan de ene kant vind je de showroom van Tegelcentrum Dorgelo, die maar liefst zevenhonderd vierkante meter groot is. Je kunt er terecht voor zowel keramische tegels als natuursteen. De andere kant vormt het domein van Broekhuizen dat 1000 vierkante meter beslaat.

Of het nu gaat om een starterswoning, twee-onder-een-kapwoning, appartement of vrijstaande villa, iedereen kan bij ons terecht. Samen creëren we een thuis waar je blij van wordt.

Kom gerust een bezoekje brengen aan onze vernieuwde showroom aan het Kleiland 1 in IJsselmuiden of bel voor een afspraak met Broekhuizen 038-3312831 of Dorgelo 038-4601313.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden