Afbeelding

MultiVlaai voorbereid op geslaagden schoolexamens

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een flinke voorraad vlaaien en taarten heeft MultiVlaai aan de Oudestraat 1 besteld bij haar Limburgse bakkerij in verband met de examen uitslagen die woensdag 13 juni bekend gemaakt worden. Er is tussen 8.30 en 17.00 uur een ruime keuze aan taarten en speciale geslaagdtaarten.

Eigenaresse Marjolijn Flik: “Bij MultiVlaai hebben wij een foodprinter tot onze beschikking waarmee we zelf in de winkel eetbare full-colour afdrukken kunnen maken. Deze afdrukken leggen wij vervolgens op diverse taarten en vlaaien ter decoratie. Zo kan een geslaagde examenkandidaat kiezen uit een selectie prints die wij hebben voorbereid, maar ook bijvoorbeeld voor een foto van zichzelf. Want als je geslaagd bent mag je jezelf best wel even in the picture zetten.”

Deze week is het sowieso een drukke bedoening bij de taartenspecialist van Kampen. Zondag 17 juni is het namelijk ook nog eens vaderdag.

“En omdat je bij je vader vaak niet met een bosje bloemen kan aankomen is MultiVlaai een samenwerking aangegaan met bierbrouwer Hertog Jan om een Radlervlaai ontwikkelen. Deze is gevuld met Citroen/Radler-bavarois op een wenerbodem, de tweede laag is gevuld met stukjes gember en crispy witte chocolade bolletjes. Bovendien geven we bij iedere Radlervlaai ook nog eens 2 blikjes Hertog Jan cadeau."

Voor de vaders die niet zo van Hertog Jan gecharmeerd zijn heeft MultiVlaai nog ruim 50 andere smaken, waaronder een luxe Vaderdagtaart gemaakt van de beste kwaliteit marsepein met een luchtige cake en abrikozenbavaroise. MultiVlaai is gevestigd aan de Oudestraat 1, Tel. nr. 038-3327342

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 15 uur geleden