Afbeelding

Afgelopen woensdag was het feest bij Gastouder Kindly

Partnerbijdrages

Alweer 5 jaar geleden biedt Lydia van Dijk als Gastouder Kindly kinderopvang aan. Inmiddels hebben veel ouders gebruik van haar kinderopvang gemaakt en heeft ze daarnaast ook veel stagiaires mogen begeleiden en sinds een jaar een huis kunnen kopen met een mooie aanbouw waar de kinderen zich alle dagen vermaken. Ook in de tuin is er veel speelgelegenheid. De kids hebben onderling ook een leuke band met elkaar opgebouwd. Sommige zijn als baby gekomen en zitten nu inmiddels op school en komen nog steeds vanuit school bij Gastouder Kindly.

De naam Kindly heeft Lydia bedacht door Kind en Lydia samen te voegen (wat in het Engels vriendelijk betekend)

Vorig jaar is Gastouder Kindly twee keer genomineerd bij de kinderopvangtevredenawards en is zij de beste Gastouder van Nederland geworden en tweede als beste kinderopvang van Overijssel.

Afgelopen woensdag dus dit 5 jarig jubileum gevierd met alle kids die van haar kinderopvang gebruik maken of hebben gemaakt en ook (oud)stagiaires en ouders waren aanwezig. Het was een zeer geslaagd feestje en Gastouder Kindly wil iedereen bedanken daarvoor. 5 jaar geleden niet kunnen bedenken dat haar droom zo’n werkelijkheid is geworden.