Afrikaans Djembé Polderconcert in Mastenbroek

Algemeen

Zaterdagmiddag 30 JUNI POLDERCONCERT Mastenbroek!
Zaterdagmiddag 30 juni 2018 organiseert de commissie Mastenbroek Gastvrij weer het jaarlijks terugkerend Polderconcert.
Met de Nederlands Hervormde kerk als achtergronddecor zal het concert plaatsvinden in het park achter de kerk. Dit jaar hebben we Percussieband Diop Percu uitgenodigd om het Polderconcert te verzorgen.
Diop Percu
Percu staat voor percussie, Diop is de naam van de uiterst muzikale familie die de Djembé bespeelt. De familie Diop komt van oorsprong uit Senegal en bestaat uit een gezelschap van Djembe spelers en dansers. Samen zullen zij een verrassend en opzwepend percussieconcert voor ons verzorgen.
Locatie
Net als vorig jaar vindt het concert plaats op een van mooiste plaatsen van Mastenbroek: in het park achter de basisschool en de kerk. Midden in het groen in de luwte van de kerktoren kunt u genieten van dit mooie concert! Laat u verassen!
Inloop is vanaf 14.00 uur. er is catering aanwezig met koffie, thee etc. Aanvang van het concert is 14.30 uur. De toegang is gratis! We vragen een vrije gift als tegemoetkoming in de onkosten.
U kunt het park bereiken via het schoolplein van CBS Mastenbroek, Kerkwetering 2 in Mastenbroek . Voor meer informatie zie www.poldermastenbroek.nl
De commissie Mastenbroek Gastvrij wil er samen met u een prachtige middag van maken! Allen van harte welkom.
Polderconcert 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Polderbelangen Mastenbroek en door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta.
Bij slecht weer wijken we uit naar het Trefpunt!