Afbeelding

Easyslim.nu Dronten viert 2-jarig bestaan

Partnerbijdrages

DRONTEN - „Heerlijk ontspannend.” Een cliënt bij Easyslim.nu in Dronten verlaat de behandelkamer. Eigenaresse Annelies Leusink reageert met: „Tot de volgende keer.” Ze maakt een uitnodigend gebaar naar de vrouw die op haar beurt wacht.


Bij Easyslim.nu willen mensen vet verbranden, stevigere spieren of een strakkere huid. Het bedrijf beschikt over een apparaat dat vet verwijdert met ultrasoundtechniek en spieren traint met elektro-stimulatie. Klanten op de behandeltafel krijgen elastische banden om buik, taille, heupen en bovenbenen. Daaronder worden pads geschoven die zijn aangesloten op het apparaat.
„Terwijl de klant veertig minuten rustig ligt, doet het zijn werk: vet wordt verbrand, spieren getraind. Al na één behandeling zie je resultaat”, zegt eigenaresse Annelies Leusink, „Ideaal voor wie wil afvallen. Ook wie onvoldoende kan bewegen door bijvoorbeeld een ziekte, blessure, overgewicht of ouderdom traint bij Easyslim.nu spieren en verbrandt vet.”
Om blijvend resultaat te boeken, wordt de behandeling met regelmaat herhaald: „Eerst wekelijks. Als het doel is bereikt, volstaat een frequentie van eens per vier tot zes weken. Het apparaat is effectief omdat het spieren aanspant met een intensiteit die in een sportschool nooit kan worden behaald.”


De maand juni 2018 bestaat de vestiging in Dronten 2 jaar. Om dit te vieren zijn er diverse aanbiedingen voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten is er bij aankoop van een vervolgsessie in juni een leeftijdskorting.


Easyslim.nu
Wijnvat 4, Dronten
Tel. 06 - 3097 4724
www.easyslim.nu

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden