Afbeelding
Dries van Dijk

Trendhout nieuwe subsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen week is het landelijk bekende bedrijf Trendhout uit Oldebroek subsponsor geworden van VSCO’61. De officiële ondertekening van de driejarige sponsorovereenkomst vond plaats op sportpark De Heughte door Trendhout-directeur Maarten de Weerd en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Tevens werden de nieuwe reclameborden van Trendhout voor op de sponsortoren gepresenteerd. Als blijk van grote dank en waardering werd Trendhout een fraai bloemstuk en het jubileumboek van VSCO’61 overhandigd.

In 2004 is De Weerd Houtbewerking na de overname van Houtzagerij Gebr. Van Boven. als rondhoutzagerij van start gegaan. Doordat het bedrijf steeds meer tuinproducten op de markt bracht, is de naam Trendhout gekozen. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma aan tuinproducten zoals kapschuren, buitenverblijven, terrasoverkappingen en buitenkeukens. Trendhout heeft alle producten op voorraad waardoor er snel geleverd kan worden. Op aanvraag is maatwerk ook mogelijk.

“Trendhout staat voor genieten van het exclusieve buitenleven op een duurzame manier. Voor ons assortiment maken wij gebruik van lariks/douglas hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen in voornamelijk Frankrijk, wat te zien is aan het FSC of PEFC keurmerk. Lariks/douglas hout is één van de meest harde en duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Dit hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en is erg duurzaam. Het valt in de duurzaamheidsklasse III, wat betekent dat het onbehandeld een levensduur heeft van tien tot vijftien jaar”, aldus de Weerd.

Trendhout is nationaal actief en kent een zeer divers klantenbestand: van tuincentra, bouwmaterialenhandel, aannemerij, tuinhoutspecialisten en hoveniersbedrijven tot ZZP’ers. Momenteel wordt ook veel geleverd via speciaal daartoe geselecteerde dealers. Trendhout heeft in de afgelopen veertien jaar een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt: van rondhoutzagerij naar fabrikant en groothandel van exclusieve tuinproducten met inmiddels tweeëntwintig medewerkers.

Trendhout is tevens een bedrijf dat de (regionale) sport een warm hart toedraagt. Zo ook voetbalvereniging VSCO’61 uit Oosterwolde. Afgelopen week werd dit officieel bekrachtigd door het ondertekenen van een driejarige subsponsorovereenkomst. Op sportpark De Heughte zetten directeur Maarten de Weerd namens Trendhout en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 daartoe hun handtekeningen onder deze mooie verbintenis. Trendhout bood de club tevens de modern gestylde reclameborden aan, die binnenkort op de sponsortoren bij het hoofdveld gemonteerd worden. Een fraai bloemstuk en het jubileumboek van VSCO’61 werd Trendhout overhandigd als blijk van bijzondere dank en waardering.

De nieuwe VSCO’61-subsponsor is te vinden op:

Trendhout
Mheneweg Zuid 1-b
8096 RE Oldebroek
T: 0525 - 63 12 21
E: info@trendhout.nl
www.trendhout.nl

Ook te volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn.