Afbeelding

Kom detoxen bij Praktijk Hormoonbalans

Partnerbijdrages

Bij Praktijk Hormoonbalans · kun je inmiddels ook terecht voor een detoxkuur.
voor de detox gebruik ik de producten van Innerwave welke inmiddels zijn effecten ruimschoots bewezen heeft.

Wat doet een detox kuur met jouw lichaam?
Zowel fysiek als geestelijk vindt er een reset plaats, wat zich voor de buitenwereld weerspiegelt in je huid, haar en niet te vergeten minder kilo's????. En dat is allemaal uiterlijk voordeel, wat ons zo vlak voor de vakantie goed van pas komt ????
Ondertussen gebeurt er ook veel 'intern'. Je darmen worden intensief gereinigd (parasieten, schimmels!), je metabolisme wordt gestimuleerd en zelfs heeft het 'vasten' effect op het herstelvermogen van cellen. ????
Innerwave biedt diverse kuren op verschillend niveau. Van een lichte kuur waarbij je blijft eten, tot de reguliere kuur en tot slot een strenge kuur, inclusief darmspoelingen. Heb je nog weinig ervaring met detox kuren, dan is de lichte kuur een prima begin!
De 100% natuurlijke voedingssupplementen zorgen ervoor dat je in de periode van detoxen voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt en je lichaam ondersteund wordt in het afvoeren van de afvalstoffen. Bovendien zul je nauwelijks echte honger ervaren.
Nog niet overtuigd? Ervaar het zelf.

De innerwavekuur is verkrijgbaar in de praktijk welke gevestigd is iaan de Rondeweg 28b in IJsselmuiden Eerst wat meer informatie? Vraag dan het gratis E-book aan op hormoonbalance@gmail.com of neem een kijkje op mijn website www.praktijkhormoonbalans.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 21 uur geleden