Afbeelding

Floorever ook sterk in rolgordijnen

Partnerbijdrages

In de zomer zijn goede rolgordijnen zeker geen overbodige luxe. Floorever biedt zeer uiteenlopende mogelijkheden met rolgordijnen van Velux, Bece, Zonnelux en het eigen F-label.

Bij Floorever zijn er rolgordijnen voor elk interieur en voor verschillende toepassingen. Natuurlijk is er het decoratieve aspect. Rolgordijnen is een van de meest populaire vormen van raamdecoratie. Dat heeft uiteraard ook te maken met de veelzijdigheid. Zo zijn er diverse verduisterende rolgordijnen. Ook kunt u kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Hiermee kunt u spelen met licht en heeft u volledige grip over uw eigen privacy.

Rolgordijnen van de speciale screenstof zijn zeer functioneel. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog.

Met rolgordijnen van Velux is uw privacy gegarandeerd. Er is keuze uit vijftien verschillende kleuren en decors. De collectie rolgordijnen van Bece bevat ruim tweehonderd kleuren in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. De rolgordijnencollectie van Zonnelux is geschikt voor ieder interieur en portemonnee en ideaal voor dakramen en draaikiepramen. Bovendien worden deze rolgordijnen geleverd met kindveilige bediening. Het eigen F-label van Floorever biedt topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Kom langs en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Floorever.


Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70


www.floorever.nl