Afbeelding

Nieuwe vestiging Mateboer Milieutechniek B.V.!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sinds eind jaren tachtig is Mateboer Milieutechniek B.V. een zelfstandig opererende werkmaatschappij welke onderdeel uitmaakt van de Mateboer Groep die haar werkgebieden kent in de Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek.

Mateboer Milieutechniek B.V. is gespecialiseerd in het verrichten van bodemonderzoek tot en met het uitvoeren van bodemsaneringen. Kernwoorden voor onze werkwijze zijn, naast uiteraard goede kennis van zaken: klantgerichtheid, flexibel, snel en door lage overhead zeer kosteneffectief. Hierbij is ons streven om duurzame klantrelaties op te bouwen. Dit uit zich in een aantal raamcontracten met grote landelijke civiele partijen.

Met ingang van 1 juli opent Mateboer Milieutechniek B.V. een nieuwe vestiging in Joure, aan de Madame Curieweg nr. 29. Naast de hoofdvestiging in Kampen bevindt zich eveneens een vestiging in Almere, centraal gelegen, van waaruit bodemsaneringsopdrachten worden uitgevoerd door het gehele land.

De wens om een vestiging te openen in het noorden van het land was er al een tijdje. De activiteiten van Mateboer Milieutechniek B.V. breiden zich snel uit, onder meer naar het noorden.

Het openen van de nieuwe vestiging is uiteraard ook een strategische keuze. ‘Dit is een belangrijke stap om onze droom te verwezenlijken: een betere spreiding van de vestigingen over het land. Door dichter bij de relaties te opereren is het mogelijk de dienstverlening nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen. “We zijn er heel trots op.” aldus Roland de Wit, adjunct directeur van de Mateboer Groep. “We kunnen onze klanten nog beter bedienen. Het versterkt eveneens onze positie daarmee in het Noorden. Bijkomend voordeel is dat er diverse medewerkers woonachtig zijn in het gebied”.

Met het openen van deze nieuwe locatie opereert de Mateboer Groep vanuit 3 vestigingen, verspreid over Nederland, waar meer dan 100 medewerkers werkzaam zijn.

Mocht u nadere informatie wensen met betrekking tot onze activiteiten dan kunt altijd contact opnemen met de heer drs. ing. Roland de Wit, adjunct directeur.

www.mateboer.nl

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 11 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 13 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen gisteren
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41