Afbeelding

Klaas Licht en Lampen houdt grote opruiming

Partnerbijdrages

In de zomermaanden houdt Klaas Licht en Lampen een grote opruiming. Het voordeel kan oplopen tot wel vijftig procent.

Klaas Licht en Lampen verhuisde vorig jaar september naar een andere plek in de Oudestraat. In het grotere pand aan de Oudestraat 120 heeft hij meer mogelijkheden. Onlangs heeft eigenaar Klaas Kruithof ook de pui vernieuwd, zodat de winkel nog meer uitstraling heeft gekregen. “De winkel is nog mooier geworden en je ziet nu van buitenaf dat het een winkel is met een grote collectie”, aldus Kruithof.

Nu de zomer is aangebroken moet Kruithof ruimte maken voor de nieuwe collectie. En daar kunnen mensen volop van profiteren. Tot en met augustus strooit Kruithof met grote kortingen op veel verschillende producten. “Er is een enorme diversiteit. Klanten kunnen nu profiteren van mooie kortingen. Daarbij gaat het niet oude troep, maar om mooie dingen”, aldus Kruithof.

Klaas Licht en Lampen bestaat inmiddels al bijna acht jaar. De verhuizing naar een drukker gedeelte in de Oudestraat, vlakbij de Plantage, heeft goed uitgepakt. Er is meer toeloop en het ruime pand heeft hem de mogelijkheid gegeven om zijn collectie beter te kunnen presenteren. Veel mensen weten de weg naar Klaas Licht en Lampen al te vinden en de collectie te waarderen. Klaas Kruithof heet iedereen van harte welkom.

Klaas Licht en Lampen

Oudestraat 154 Kampen

Tel: (038) 333 55 66