Afbeelding

Nieuwe draai voor toprestaurant op 55 meter hoogte

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Restaurant La Tour op 55 meter ‘Koperen Hoogte’ aan de A28 vernieuwt. Een make-over en een nieuw à la carte-concept geven het welbekende restaurant vanaf 7 juli een nieuwe draai, onder de naam Panorama Restaurant De Koperen Hoogte.

Het huidige verrassingsmenu maakt plaats voor à la carte dineren op hoog niveau. De gevarieerde kaart omvat uiteenlopende voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Geserveerd worden klassiekers, maar ook gerechten waar de keukenbrigade zijn eigen culinaire invulling aan geeft. Bijpassende wijnen accentueren de kwaliteit van de kaart. “Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan onze kleine gasten en een passend menu samengesteld.”

De nieuwe naam symboliseert het panoramische uitzicht vanaf de 14e verdieping van De Koperen Hoogte. In dit horecacomplex zijn ondermeer ook een hotel, grand café, all-in buffetrestaurant, all-in gourmetrestaurant en zonneterras aan de visvijver gesitueerd. Het interieur van het 55 meter hoog gelegen restaurant bij de ‘Lichtmis’ onderging een restyling die aansluit op het nieuwe concept.

Uniek is dat de vloer van het restaurant in ruim twee uur volledig ronddraait. De panoramische blik is daardoor nooit hetzelfde. Nagenieten kan in het loungegedeelte.

Het vernieuwde restaurant, de Private Dining Room en de Maritieme Bar zijn, als geheel of apart, ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke- of privésfeer. Doel en entourage van de bijeenkomst kunnen vooraf uitvoerig worden overlegd en alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. In de Private Dining room kunnen gasten op 60 meter hoogte, met hun eigen gezelschap tot circa 12 personen, genieten van een diner op een intieme locatie.

Het vernieuwde Panorama Restaurant De Koperen Hoogte opent zijn deuren op zaterdag 7 juli vanaf 17.00 uur. Meer info op: www.dekoperenhoogte.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.