Afbeelding

Bruidsbeurs 26 september bij Moods & Roots Events

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zijn jullie van plan om in het huwelijksbootje te stappen en wil je je alvast in de trouwbubbel wanen? Kom dan naar de Bruidsbeurs op woensdag 26 september van 19.00 uur tot 21.30 uur bij Moods & Roots Events aan de Buiten Nieuwstraat 4 in Kampen. De toegang is gratis.

Van bruidshuis tot DJ

Tijdens de beurs presenteren verschillende (lokale) ondernemers zich tijdens de beurs, van Bruidshuis tot DJ, van fotograaf tot bloemist, zodat je het plaatje meteen compleet kunt maken. Daarnaast laten we graag onze locatie aan je zien en kunnen we eventueel je wensen voor een bruiloft op onze locatie bespreken.

Organisatie

De beurs wordt mede-georganiseerd door Margriet Smit van Puur trouwen. Margriet is weddingplanner pur sang, maar is ook in te huren als ceremoniemeester. Met haar creativiteit en enthousiasme maakt zij jouw trouwdag uniek en persoonlijk. Puur Trouwen en Moods & Roots Events werken veel samen en zo is ook het idee voor deze beurs ontstaan. Samen met lokale ondernemers willen we bruidsparen inspiratie laten op doen voor hun mooiste dag.

Houd website en socials in de gaten

Op onze website en socials maken wij bekend welke standhouders je kunt vinden op de beurs. Houd deze in de gaten! Kom je ook inspiratie op doen voor jullie bruiloft? Omcirkel dan woensdag 26 september in je agenda. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in. Hopelijk tot de 26e!

Ondernemers

Onderstaande ondernemers dragen bij aan de bruidsbeurs.

- Bruidshuis Dokter-de Graaf - Sieraden Fate di Luna - Foto Turmel - DJ DEA-Events - Joyce Bloemen en zo - Beautique Danique - Een Briljante Look - Klassiek Rijden - Puur Trouwen - Buro Ja - Schootbrugge Mannenmode - 't Snoeptafeltje - DJ & Pianist -

Kom naar de bruidsbeurs van Moods & Roots op 26 september 2018

https://www.moodsandroots.nl/bruidsbeurs