Afbeelding

Van snacks tot luxe belegde gezonde broodjes verkrijgbaar op Stationskwartier

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Stationskwartier is een prachtige plek om te wonen, maar tot voor kort was er nog geen locatie waar even snel wat lekkers gekocht kon worden. Vanaf woensdag komt daar verandering in, want dan wordt de Hanze Kiosk geopend. Deze is in beheer Long Qiu van Happy Garden en, wie wel eens bij dit restaurant gegeten heeft - en wie heeft dat niet? - weet dat kwaliteit daardoor gegarandeerd is.

Dat betekent overigens niet dat het aanbod gebaseerd is op de Aziatische keuken. De ervaren horecaman heeft een exploitant gevonden die volgens hem een innovatief assortiment aanbiedt, voor iedere smaak is er iets. “Dat gaat van een lekker snelle hap zoals patat, snacks, heerlijke softijs & milkshakes tot royaal belegde gezonde broodjes met verse ingrediënten”, aldus Long. “In de ochtend en middag kan bij de Hanze Kiosk ook een lekker bakje koffie gehaald worden of een bakje thee. We proberen voor ieder moment van de dag en voor alle seizoenen iets aan te bieden.”

De Hanze Kiosk komt als geroepen voor veel inwoners van het Stationskwartier en ook voor die van Onderdijks. Tot op heden was er geen horeca in dit deel van Kampen en vooral veel bewoners van het Onderdijks vragen hier al tijden om. Ook voor gebruikers van het station is de kiosk ideaal. Vergeten te ontbijten? Bij de Hanze Kiosk kan, voordat men de instapt, even snel een broodje gehaald worden en dat is nog eens een gezond broodje ook.

De Hanze Kiosk wordt woensdag geopend en de openingstijden zijn van 11.00 tot 21:00 uur. Kijk voor een aantrekkelijke aanbieding naar de advertentie elders in deze krant. De kiosk staat los van het nieuwe filiaal van Happy Garden dat in deze wijk geopend wordt. Dat gebeurt medio 2019.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden