Afbeelding
Foto: (scandinavische tuin) Eveline Haasjes- @Styled_by_eve.

Klus- en styling-tips voor jouw ideale zomervakantie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De zomer(vakantie)periode is van start gegaan! Tijd om eens lekker te gaan genieten van je welverdiende vakantie! Vaak doen we dit door op vakantie te gaan, maar de vakantie is ook een mooi moment om te gaan (woon)shoppen of te klussen in je huis of tuin.

Nu je besloten hebt om te gaan klussen is het wel fijn om een goede voorbereiding te hebben. Een goed begin is immers het halve werk niet waar? Wij hebben een aantal klustips voor je opgesteld. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en wat echt (gouden)tips zijn. Begin met het maken van een to-do lijst(je). Op deze manier kun je stap voor stap iedere klus afronden. Nadat je inzichtelijk hebt welke klussen je wilt gaan uitvoeren is het handig om te kijken welke materialen daarbij komen kijken. Maak daar een soort checklist van zodat je elk materiaal kan afvinken. Mocht je gaan verven; zorg er dan voor dat je de kleurcodes en/of namen bewaard. Mocht de verf op zijn dan weet je exact welke verf je nodig hebt. Bezuinig niet op materiaal. Dat kan je namelijk veel tijd besparen. Zorg (naast de goede materialen) ook voor het juiste gereedschap.

Heb je nog niet alle materialen in huis voor jouw klus of ben je nog op zoek? Kom eens een dagje (woon)shoppen bij Boer Staphorst en profiteer vijf weken lang van 20% korting op één artikel naar keuze. Daarnaast maak je kans op een Kamado Grill t.w.v. 799 euro.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00