Afbeelding
JS

Koe aan de toren een feit

Algemeen

Afgelopen donderdag was de aftrap van de eerste (tropische) Kamper Ui(t)dag 2018.

Door de zeer hoge temperaturen, (rond 14:00 uur een temperatuur van 38 graden), was de belangstelling minder dan vorige jaar en kozen veel mensen ervoor om deze dag de verkoeling op te zoeken.

Voor de belangstellenden, die in ieder geval het traditionele koe hijsen niet wilden missen, waren er verkoelende drankjes op de terrassen tijdens de braderie en het foodtruckfestival. Ook het Rode Kruis was vertegenwoordigd om eventuele calamiteiten op te vangen. De organisatie kijkt terug op een rustige tropische eerste Kamper Ui(t)dag 2018.

Aanstaande donderdag, (2 augustus), staat de tweede Ui(t)dag op het programma met een gezellige rommel-kleedjesmarkt ter hoogte van het Van Heutszplein en een mega foodtruckfestival met live muziek. Er is straatentertainment, een gezellige braderie en live muziek op de diverse pleinen.

Voor de Rommel-kleedjesmarkt kunt u zich nog steeds aanmelden, ga naar het contact formulier op de website www.kamper-uitdagen.nl

Kijk voor meer informatie op www.kamper-uitdagen.nl, en kom genieten van de gezelligheid en het entertainment in onze mooie Hanzestad Kampen!

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00