Afbeelding
Dik Leusink

Bergkamp ontvangt twintigste presentatiegids VSCO’61

· leestijd 1 minuut Algemeen

De kersverse wethouder van sport, Bob Bergkamp, nam afgelopen vrijdag de twintigste editie van de presentatiegids van VSCO’61 in ontvangst. Dit deed hij onder grote publieke belangstelling uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer. De energieke wethouder vertelde onder de indruk te zijn van het sportpark, de vrijwilligers en de vele sponsoren die verbonden zijn aan de club.

De wethouder van de gemeente Oldebroek onderbrak zelfs zijn vakantie om de presentatiegids in ontvangst te nemen. Samen met zijn vriendin bezocht bij sportpark De Heughte. In zijn toespraak stelde hij zich voor en sprak hij zijn complimenten omtrent de uitstraling en organisatie uit naar de club. “Hier mogen jullie als vereniging trots op zijn. Ik heb in mijn leven veel sportverenigingen gezien, maar dit is wel heel bijzonder. De presentatiegids, die twee keer is uitgeroepen tot beste van Nederland, is daar ook een mooi voorbeeld van”, aldus de wethouder.

Thema
De presentatiegids heeft dit jaar het thema: Gezondheid. In dat kader gaf Kljell Aink namens ABC fitness vooraf een korte presentatie over een gezonde leefstijl. Het thema loopt als een rode draad door de gids. Zo is er onder andere een interview te lezen met speler Imre van Pijkeren die in het dagelijks leven piloot is. Hij vertelt hoe belangrijk een gezonde leefstijl is in zijn verantwoordelijke baan. Ook wist de presentatiegidscommissie TV-presentator Wilfred Genee te strikken voor een interview. Daarnaast is er een interview met de twee oudste leden Henk Veldkamp en erelid Jan Schoonhoven. Beide heren zijn 90 jaar en verkeren in relatief goede gezondheid. Verder veel aandacht voor de jeugd, vrouwenvoetbal en de nieuwe selectie die van 18 tot en met 25 augustus te bewonderen is tijdens het Berend Elzerman Toernooi.

Verspreiding
Vrijwilligers van VSCO’61 verspreiden 7.750 presentatiegidsen in de kernen Oosterwolde, Oldebroek, Noordeinde, Kamperveen, Kerkdorp, Oostendorp en Elburg. “Geïnteresseerden die de gids niet hebben ontvangen kunnen die afhalen bij het clubgebouw. Het aanstaande Berend Elzerman Toernooi is daar een mooie gelegenheid voor”, besluit Pelleboer.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 3 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 3 uur geleden