Afbeelding

Groeiregio Zwolle - Sport en Lifestyle trapt af in stadion PEC Zwolle

Sport

Begin oktober zal de lancering van het nieuwe lifestylemagazine Sport & Lifestyle Groeiregio Zwolle plaatsvinden in het spelershome van het MAC3PARK-stadion te Zwolle.

Het bedrijf M-Works Media gaat met regionale partners elk half jaar een magazine uitbrengen met als doel verbindingen te leggen met de overheid, bedrijfsleven, onderwijs, sport & cultuur.

Ook zullen er diverse netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd en worden actuele onderwerpen besproken tijdens Rondetafelgesprekken met ondernemers uit verschillende branches. Het doel is om ondernemers, verenigingen, stichtingen en overheden uit de regio Zwolle een podium te geven hun succesverhalen te delen met direct beslissingsbeboegheden. "Zo krijgen mooie initiatieven zoals Sport Mee, Rebound Zwolle, voetbalvereniging ZAC en Run4Joyce de kans om verder door te groeien en een voorbeeld te vormen voor nieuwe initiatieven."

In de eerste editie komen onder meer Spoorzone en Lelystad Airport aan bod. Daarnaast komen er enkele bekende (ex-)topsporters aan het woord en maken lezers kennis met de mensen achter Kennispoort Zwolle.

Groeiregio Zwolle Sport en Lifestyle richt zich op de stad Zwolle, de provincie Overijssel, Flevoland en Gelderland. Het initiatief wordt ondergesteund door de provincie, Sportservice Flevoland en PEC Zwolle. Naast een magazine, de rondetafelgesrpekken en het businessevent organiseert én ondersteund ook lokale evenementen die vallen binnen de Groeiregio Zwolle.

Bedrijven, (sport)verenigingen, cultuurhuizen of stichtingen die hun succesverhaal willen delen, kunnen zich aanmelden via info@sportenlife.nl t.a.v. de redactie Zwolle.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden